Wervingscampagne AERES MBO Aarde en klimaat

Voor Aeres MBO Almere mochten we een grote wervingscampagne “De groene verandering start bij jou!” uitrollen voor de opleiding Aarde en klimaat.

Dé opleiding voor alle groene veranderaars die zich willen vastbijten in #klimaatverandering, de ontbossing tot op de bodem uit willen zoeken, in de plastic soep willen duiken en zich willen verdiepen in de stijgende zeespiegel. 

Gen-Z, de doelgroep voor deze opleiding, heeft genoeg op haar bordje. Na onderzoek blijkt dat ze zeer bewust zijn van de topics die we in de campagne aansnijden. Om het niet zwaarder te maken dan het al is, hebben we gekozen voor een luchtige en vrolijke insteek. Al zijn dit grote vraagstukken, als student kun je écht een positieve verandering leveren aan een groene, maar vooral duurzamere toekomst. 

In de scholen staan banners en hangen posters, een Direct Mail met POS materiaal én een digitale nieuwsbrief is verstuurd naar decanen in Almere én heel Nederland. Daarnaast draait er een online campagne op #Google, #TikTok, #Instagram en #Facebook om zowel ouders als studenten te bereiken.

Merk

AERES MBO Almere

In samenwerking met

Strategie Brandzuiver
Fotografie Kess Online

Creatie

Wervingscampagne, socials media campagne, posters, banners, adwords campagne

Animated banners voor de ouders

Bezoekadres
Grote Voort 10
8041 AM Zwolle

Postadres
Fruitweidestraat 56
8043 XE Zwolle